Головна Публікації Michelin CrossClimate 2 – особливості новинки бренда

Michelin CrossClimate 2 – особливості новинки бренда

Автошини Michelin CrossClimate 2 встигли здобути роль продукту з високим рівнем продуктивності у своєму класі. Не дивно, що дана модель шин є цікавою для широкого кола автолюбителів.
Функціональні характеристики моделі
Початок проведення робіт над другим поколінням припав на 2017 рік. Понад 6 років знадобилося розробникам на внесення удосконалень після випуску першої моделі. Зміна стандартів якості забезпечила можливість створення досконалішої новинки, що забезпечує повну безпеку при їзді. Покришка чудово почувається в умовах засніжених шляхів та міжсезонної сльоти, а також добре поводиться під час спеки.
До основних властивостей моделі відносяться:
  • 1. Застосування термоадаптивної суміші. Високий вміст силіки забезпечує чудову адаптацію покришки до зміни погодних режимів.
  • 2.V-подібний малюнок протектора здатний швидко відвести вологу з плями контакту, завдяки спеціальним каналам, що розширюються до плечових зон.
  • 3.Конструкція Maxi Touch, що забезпечує ідеальне зчеплення з дорожнім полотном, завдяки рівномірному розподілу тиску в шинах у процесі їзди.
  • 4.Особлива конструкція бічних частин, що сприяє економному витраті палива.
  • У вересні 2021 року автолюбителі змогли ознайомитися з новинкою – відбулася офіційна презентація другого покоління CrossClimate із вдосконаленими характеристиками.
У модернізованій моделі CrossClimate 2 було змінено ламелі (тепер вони оснащені характерними зимовими насічками). Використання інженерних доробок торкнулося і рецептури матеріалу виготовлення гуми. Таке оновлення дозволило збільшити показник пробігу, і він перевищує 95 тис. км. Кожен інгредієнт у складі є екологічним, тому виріб гарантовано є енергозберігаючим. Найважливіші аспекти нової моделі роблять її лідером у порівнянні із найближчими суперницями. Крім того, серед переваг – більш коротка гальмівна дистанція на сухій поверхні.
У серпні виробники повідомили, що асортиментний ряд шин був розширений. З'явилися додаткові розміри, збагативши асортименти для покупців.
    [!]ТОП Категори ТОП Товари Шини та диски

Оставьте свой электронный адрес и получите

100 грн. на первую покупку.