Головна Публікації На європейські ринки виходить нова електромобільна шина Kumho Ecsta PS71 EV

На європейські ринки виходить нова електромобільна шина Kumho Ecsta PS71 EV

На європейські ринки виходить нова електромобільна шина Kumho Ecsta PS71 EV
 
Південнокорейська компанія Kumho Tyre виводить на ринок Європи нову модель високопродуктивних шин Ecsta PS71 EV для електромобілів. Через вагу акумуляторної батареї автомобілі з електричним приводом значно важчі за автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння, що часто призводить до нерівномірного зносу шин.
У новій Kumho Ecsta PS71 EV використовується спеціальна гумова суміш, яка у поєднанні з оптимізованим профілем шини покликана рівномірніше розподіляти навантаження. Також ця автошина відрізняється покращеним опором коченню та забезпечує значно більший термін служби.
 
Нова гума Kumho оснащена унікальною технологією шумопоглинання K-Silent, яка полягає у зменшенні вібрації повітря всередині шини, що знижує рівень шуму в салоні автомобіля на кілька децибелів у порівнянні зі стандартними шинами. І конструкція боковини та плечових блоків нової моделі Ecsta PS71 EV була також оптимізована для мінімізації опору повітря та зниження рівня шуму.
 
Вже навесні цього року на вторинному європейському ринку модель Kumho Ecsta PS71 EV буде доступна в 15 типорозмірах для коліс із посадковим діаметром від 16 до 20 дюймів, що порадує водіїв, які цінують надійність, високу якість та безпеку!
    [!]ТОП Категори ТОП Товари Шини та диски

Оставьте свой электронный адрес и получите

100 грн. на первую покупку.