Головна Публікації Yokohama розширює маркування «E+»

Yokohama розширює маркування «E+»

Японська шинна компанія Yokohama оголосила, що розширює маркування «E+», яке використовується на боковинах шин Yokohama ADVAN Sport EV та Yokohama ADVAN dB V553 для електричних автомобілів (BEV, EV, PHEV, HEV та FCEV). А тепер вона використовуватиме позначення «Е+» й для TBR (Truck and Bus Radial Tires) – для вантажних автомобілів та автобусів.

Представники шинного гіганта Yokohama вважають, що ринок електромобілів вже досить стабілізувався і електрокарів на дорогах з'являється дедалі більше. А це означає, що необхідно слідувати тенденціям і максимально задовольнити попит на спеціалізовані шини для таких авто. Ці шини мають міцність, щоб витримувати більш високі навантаження, пов'язані з важкими електричними батареями, а також з високим вихідним крутним моментом електродвигуна. Шини також можуть похвалитися безшумністю та сприяють ефективному використанню автомобілем електроенергії, та головне – збільшують запас ходу.

Першими автобусними шинами, що отримали маркування «E+», є шини Yokohama 507U, що продаються в Японії, та Yokohama 120U, доступні вже в Європі.

    [!]ТОП Категори ТОП Товари Шини та диски

Оставьте свой электронный адрес и получите

100 грн. на первую покупку.